Het Be-Sure Team

Wie zijn we?

Wij zijn de derde generatie verzekeringsagenten, de grootvaders van Ludo Van Looveren (Jan Van Looveren) en Kris Duchene (Jan Geerts) zijn in de jaren 1930-1954 gestart als verzekeringsagenten van de Belgische Boerenbond en hebben met veel overtuiging een verzekeringsportefeuille opgebouwd die bestond uit particulieren en landbouwbedrijven.


In de jaren 60-70 werden de agentschappen overgenomen door Jozef Van Looveren en Alfons Duchene, zij hebben hun agentschappen weten uit te bouwen tot een verzekeringsagentschap van ABB waarop wij fier mochten zijn.


De tweede helft van de jaren 90 werd het tijd voor een nieuwe wind. De ondertussen gevestigde agentschappen in de deelgemeentes van Malle werden overgenomen door Kris Duchene (Oostmalle) en Ludo Van Looveren (Westmalle). De bekende service voor particulieren werd verder uitgediept en de agentschappen zijn zich verder gaan specialiseren in zelfstandigen en KMO-bedrijven.


2004 tijd voor een fusie! Onze principaal had de stap al gezet in 1998, toen de fusie tussen ex-Kredietbank, ex-cera en ex-ABB een feit werd. De gemeenten Oost- en Westmalle wisten al eerder van wanten, voor hen was de fusie in 1979 al een feit.

In 2004 waren onze agentschappen aan de beurt, Tim Van Rooy was sedert 2000 werkzaam in het agentschap van Kris Duchene en bij het ontstaan van de fusie in 2004 is hij medezaakvoerder geworden en werd de naam gewijzigd naar Duchene-Van Looveren-Van Rooy BVBA.


Op 19 september 2009 hebben wij onze kantoren verhuisd naar de kantoren bij GET (Antwerpsesteenweg 107, 2390 Malle). Ons kantoor is nu centraal gelegen tussen de beide dorpskernen in, met het industriegebied in onze achtertuin.


In 2015 is er gekozen voor een nieuw logo en een nieuwe naam: Be-Sure, Gelukkig verzekerd. Vandaag bestaat ons Be-sure team uit 10 mensen ( 3 agenten en 7 medewerkers). Wij staan garant voor een professioneel advies en een klantgericht aanpak.

Ons team

Kris Duchene

Zaakvoerder

Tim Van Rooy

Zaakvoerder

Ludo Van Looveren

Schadebeheer - Particulieren

Ann Van Rooy

Adviseur verzekeringen – Particulieren

Evelien brees

Adviseur verzekeringen - Zelfstandigen en Ondernemingen

Hilde Mertens

Adviseur verzekeringen - Particulieren

Tinne Weyns

Adviseur verzekeringen - Particulieren

Dirk Heremans

Adviseur Verzekeringen - zelfstandigen en ondernemingen

Arno Van De Vel

Adviseur verzekeringen - Zelfstandigen en ondernemingen

Tine Franken

Schadebeheer - Zelfstandigen en ondernemingen

Sina Van Rooy

Adviseur Verzekeringen - Particulieren

Kate

Adviseur KBC Mobile

Heb je vragen?

Spring even binnen in ons kantoor, zonder afspraak, of maak een afspraak na de kantooruren als dit u beter uitkomt. We bekijken samen welke verzekeringen het best bij jouw situatie passen.